Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό;

Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό;

Το να προσποιείσαι ότι φτανεις σε σεξουαλική κορύφωση δεν είναι κάτι για το οποίο αισθάνεσαι υπερήφανος. Ή πιο σωστά, υπερήφανη (μεταξύ μας τώρα, οι άντρες πώς να προσποιηθούνε;). Μερικοί νομίζουν ότι κοκορευόμαστε και αναμένουμε βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού, χρυσή σφαίρα στο Φεστιβάλ Καννών και Νόμπελ Ειρήνης. Το θέμα είναι ότι  αντιδρούν και τα αρσενικά σχετικά με την προσποίηση του γυναικείου οργασμού. Και όταν λέω «αντιδρούν»,  εννοώ δύο σενάρια: 1) Εκνευρίζονται που το κάνουμε. 2) Αδιαφορούν. Ε, εντάξει… καμιά φορά κάνουμε το λάθος να κοιμηθούμε με τύπο της Β’ κατηγορίας. Άνθρωποι είμαστε! Όμως οι λόγοι που μία κοπέλα υποκρίνεται  δεν έχει να κάνει μόνο με τον άντρα -πχ. για να τον ανάψει ακόμα περισσότερο-, αλλά και με την ίδια.orgasm+1

 

Και το ερώτημα παραμένει, γιατί η γυναίκα προσποιείται τον οργασμό;

 

1. Έχει υπερ-ερεθιστεί η κλειτορίδα και της είναι περισσότερο επώδυνο παρά διεγερτικό το να αντέξει μέχρι να τελειώσει. Οπότε προτιμάει να επισπεύσει τη διαδικασία. Αυτό σημαίνει είτε ότι έχει υπερευαίσθητη κλειτορίδα είτε ότι ο σύντροφος ασχολείται περισσότερο από όσο θα ‘πρεπε με αυτήν.Ή και τα δύο. Μην ξεχνάς ότι είναι το πιο ευαίσθητο όργανο στο ανθρώπινο σώμα και θέλει ιδιαίτερη φροντίδα.

2. Ο ήχος του βογγητού και της απόλαυσης είναι σέξι όχι μόνο για τον άντρα, αλλά και για την ίδια τη γυναίκα! Καμιά φορά, λοιπόν, αφήνεται σε ερεθιστικούς ήχους ή κινήσεις, που της επιτρέπουν να εκτονώσει τη διέγερση που αισθάνεται σε όλο της το κορμί. Μάλιστα μπορεί να παρατηρήσεις ότι αγγίζεται και μόνη της (χαϊδεύεται, σφίγγει τα στήθη με τις χούφτες της). Ξέρει ότι αυτό σε ερεθίζει στο έπακρον και το χρησιμοποιεί.Απλά ενίοτε αφήνεται λίγο παραπάνω…

3. Της αρέσεις πολύ. Ειδικά τις πρώτες φορές που θα συνευρεθεί μαζί σου (αν είναι πάνω από μία), δε θέλει να σε απογοητεύσει. Οπότε θα προτιμήσει να ασχοληθεί εκείνη περισσότερο με εσένα, παρά το αντίστροφο. Πίσω από αυτόν το λόγο κρύβεται κυρίως ανασφάλεια, ας πούμε όταν θεωρεί τον ερωτικό σύντροφο ομορφότερο από την ίδια,  και γι’αυτό θα τον συγχωρέσει εύκολα αν δεν τη φτάσει εκεί που πρέπει.

4. Μερικές κοπέλες -προφανώς πιο άπειρες- δεν έχουν έρθει (σχεδόν) ποτέ σε οργασμό. Η ντροπή είναι τόσο έντονη, που πολλές φορές δεν το παραδέχονται μεταξύ τους ή ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό. Προτιμούν να καλύψουν αυτό το γεγονός παρά να το ομολογήσουν –πόσω μάλλον- μπροστά σε άντρα.

 

5. Κthumbnailάποιες άλλες έχουν πολύ δύσκολο και περίπλοκο σώμα. Όταν μια γυναίκα ξέρει τα μυστικά του κορμιού της, όπως το ότι μπορεί μόνο η ίδια να φέρει τον εαυτό της στην κορύφωση, προφανώς προτιμάει να προσποιηθεί μπροστά στον ερωτικό της σύντροφο για να τον ανεβάσει, παρά να μπει στη διαδικασία να του εξηγήσει ότι δεν πρόκειται να έρθει μαζί του.

6. Προσποίηση από ενδιαφέρον για τον άλλον. Όταν πρόκειται για σύντροφο με κάπως συναισθηματικό δέσιμο κι όχι απλά σεξ, η κοπέλα θέλει να ανταμείψει την προσπάθεια. Το γεγονός ότι οι άντρες δεν μπορούν να το πετύχουν κάθε φορά, δε σημαίνει ότι δε θέλουν ή ότι δεν μπορούν. Επομένως δεν σκοπεύει να στενοχωρήσει τον εραστή της. Άλλωστε, και μόνο ότι ο ερωμένος της την φροντίζει, είναι ερεθιστικό. Πολύ ερεθιστικό.
7. Από άγχος . Η γυναίκα που προσποιείται, το κάνει για να μη φανεί ξενέρωτη στον άλλον (κοινώς ανοργασμική). Πιστεύει ότι αν δεν έρθει σε οργασμό με το συγκεκριμένο πρόσωπο, κάτι τρέχει με την ίδια. Για αυτό βέβαια αφενός φταίει εκείνος, που είναι αγχώδης και κυνικός, αφετέρου η κοπέλα που πιέζει στον εαυτό της προσπαθώντας να το απολαύσει με το ζόρι.

8. Aπό χαμηλή αυτοεκτίμηση. Είτε στο one night stand είτε στη μακροχρόνια σχέση, κάποιες γυναίκες είναι πολύ ελαστικές. Δεν έχουν απαιτήσεις, επειδή πιστεύουν ότι δεν αξίζουν και δεν μπορούν να βρουν κάτι καλύτερο. Οπότε συμβιβάζονται και προσποιούνται σε μόνιμη βάση.

9. Λόγω εξάντλησης. Όταν η κοπέλα είναι κουρασμένη, θέλει απλά να τελειώνει. Για λόγους ευγένειας ,λοιπόν, δεν θα πει στο σύντροφο «σταμάτα αυτό που κάνεις ΤΩΡΑ, γιατί θέλω να κοιμηθώ», αλλά θα περιμένει να τελειώσει πρώτα ο άλλος.

10.  Προσποιούνται για να μην τους «ευνουχήσουν». Κάποιοι άντρες δε δέχονται υποδείξεις. Όταν ,λοιπόν, μία γυναίκα προσπαθεί να του δείξει το δρόμο για την κορύφωσή της, ο άντρας εκνευρίζεται, προσβάλλεται και γενικώς δεν το δέχεται. Αν και οι οδηγίες προς ναυτιλλομένους είναι χρήσιμες έως απαραίτητες, ιδίως όταν δίνονται από τον διαχειριστή της κατασκευής, υπάρχουν οι πεισματάρηδες κι αλαζόνες ναύτες που στην «καλύτερη» θα σκίσουν το manual και θα αρμενίσουν όπως κάτσει, ενώ στη χειρότερη θα κατέβουν εντελώς απ’ το πλοίο. (Δώσε μου κάποια credits για την παρομοίωση με τα ναυτιλιακά. Προσπάθησα!)

11. Από ξενέρα. Όταν η σεξουαλική σύντροφος έχει καταλάβει ότι ο εραστής της βιάζεται, ξενερώνει. Ο λόγος που βιάζεται δεν παίζει κάποιο ρόλο εκείνη τη στιγμή. Είτε το κάνει επειδή δεν μπορεί να κρατηθεί παραπάνω είτε θυμήθηκε ότι έχει να πάει το αμάξι για service πριν κλείσει το φαναρτζίδικο. Οπότε κι εκείνη προσποιείται για να μην τον απογοητεύσει, ακόμη κι αν δεν περνάει καλά εκείνη τη στιγμή.

12. Από βιασύνη. Αντίστοιχα και οι γυναίκες έχουν να πάνε γυμναστήριο, να φάνε, να κάνουν μανικιούρ, να φτιάξουν μαλλί, να διαβάσουν, να βγούνε κοριτσοπαρέα, να πάνε στη δουλειά… Διάλεξε και πάρε.

13. Από ψυχικό. Μπορεί και η γυναίκα να κάνει σεξ με έναν λιγότερο όμορφο από εκείνη, απλά και μόνο επειδή αυτόν βρήκε να ψαρέψει στο μπαράκι, επειδή βαριόταν να βρει κάτι καλύτερο, επειδή ήθελε να βγάλει τις αράχνες από εκεί κάτω κλπ κλπ. Οπότε, εφόσον ξέρει ότι θα είναι πρώτη και τελευταία φορά, αφήνει τις υποδείξεις και το δασκάλεμα κι απλά το απολαμβάνει όπως μl5-lesbians-32397992-497-500-5628πορεί.

14. Από αδιαφορία για τον οργασμό της. Υπάρχουν περιπτώσεις που οι κοπέλες απολαμβάνουν το σεξ καθαυτό, ανεξάρτητα από το αν θα φτάσουν και οι ίδιες σε κορύφωση ή όχι. Συνήθως αυτό συσχετίζεται με το νούμερο 4. Δεν έχουν γευτεί τους πολλαπλούς οργασμούς –ή έστω κι έναν- που μπορούν να κρατήσουν την βουβωνική περιοχή τους ερεθισμένη κι υγρή ακόμα και για ολόκληρη βδομάδα!

 

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που η γυναίκα ξεγελάει τον άνδρα στο κρεβάτι. Σε ορισμένους ίσως δοθούν ελαφρυντικά, διότι όπως είδαμε μπορεί να κρύβονται ψυχολογικοί παράγοντες : ανασφάλεια, ντροπή, χαμηλή αυτοεκτίμηση. Κάποιες άλλες φορές απλά συμβαίνει: από ευγένεια, βαρεμάρα, αδιαφορία. Σε κάθε περίπτωση,  όμως, η γυναίκα είναι εκείνη που οφείλει να γνωρίζει το σώμα της και να ασχολείται με αυτό. Άμεσα είναι δική της η ευθύνη , όποιο λόγο κι  αν έχει που προσποιείται. Επομένως, sorry ladies, αλλά δεν μπορείτε να κατηγορείτε συνεχώς εκείνον τον «άχρηστο» ή «ανίκανο» που δεν μπορεί να σας κάνει να τελειώσετε, όταν οι ίδιες δε γνωρίζετε τι συμβαίνει εκεί κάτω. Το τελετουργικό της αυτοϊκανοποίησης είναι δική μας υπόθεση. Εκτός αυτού, καλό θα ήτανε να δίναμε κάποιες οδηγίες ή να τον/την διακόψουμε, αν κάνει κάτι που δε μας αρέσει. Όπως για παράδειγμα, όταν κάνει έντονες και γρήγορες κινήσεις στην κλειτορίδα που μπορεί να σας είναι δυσάρεστες. Δε βλάπτει να πείτε «κάντο πιο αργά… μου αρέσει αργά». Άλλωστε μετά θα επιταχύνετε και οι δύο…!

Dear gentleman, μη γίνεσαι κυνικός και βιαστικός. Εμείς δε λειτουργούμε έτσι. Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις και να δεχτείς οδηγίες, εξάλλου κι εμείς δεχόμαστε. Δε γνωρίζουμε πάντα πόσο αργά-γρήγορα θέλεις, με ποιες εναλλαγές blow- και handjob κλπ. Αν θες να πετύχουμε κορυφαίο σεξ και να το απολαύσουμε και οι δύο, τότε θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη την αλλαζονεία και τον εγωισμό. Απλά ρώτησέ μας. Ή αν ντρέπεσαι για την άγνοιά σου , τότε παρακολούθησε το σώμα μας. Τις αντιδράσεις του, τον τρόπο που κινείται. Μπορεί να θεωρούμαστε πιο «δύσκολες» στον οργασμό από τους άνδρες, αλλά το γυναικείο κορμί είναι ένα ναρκοπέδιο αισθήσεων . Όπου κι αν περιπλανηθείς, θα πέσεις και σε μία ερωτογενή ζώνη.