Κάνε ένα πανάκριβο δώρο! Το χρόνο σου!

Κάνε ένα πανάκριβο δώρο! Το χρόνο σου!
Κάθε μέρα ψάχνουμε κάτι ξεχωριστό για να χαρίσουμε στους  ανθρώπους που αγαπάμε ,  τίποτα όμως δεν είναι πιο σημαντικό από τον ίδιο μας το χρόνο.
Οι ρυθμοί τη ζωής μας είναι τέτοιοι,  που με δυσκολία προλαβαίνουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει μέσα στο 24ωρο μιας ολόκληρης ημέρας. Υποχρεώσεις, δουλειά, φίλοι, οικογένεια και πολλαπλές εκκρεμότητες που συνεχώς τρέχουν στον όμορφο χρόνο μας και τελικά τον κλέβουν. Από μικρή συνήθιζα να  λέω,πως υπάρχουν δύο τινά όσον αφορα το χρόνο , είτε τον  κάνεις τον καλύτερο σου φίλο ή τον χειρότερο εχθρό σου! Κατά την ταπεινή μου γνώμη ,το δεύτερο είναι απλά θανατηφόρο!Κάνοντας το χρόνο φίλος σου προλαβαίνεις να κάνεις τα πάντα και αυτά που σε ευχαριστούν αλλά κι αυτά που σε δυσαρεστουν.  Η ρουτίνα μας απορροφά τόσο πολύ από τις μικρές απολαύσεις της ζωής  που δυστυχώς περνούν οι μέρες χωρίς να απολαμβάνουμε το κάθε λεπτό που περνάει. Πολύ σημαντικό λοιπόν,  φαντάζει το γεγονός του να αφιερώνουμε τον ελεύθερο μας χρόνο σε ανθρώπους που αγαπάμε. Είναι αν θέλετε με απλά λόγια, ο πιο απλός τρόπος να τους δείξουμε το αληθινό μας ενδιαφέρουν .  Όταν πράττουμε το παραπάνω κερδίζουμε πολλά. Πρώτον εκφράζουμε τα συναισθήματα μας, δεύτερον περνάμε όμορφες στιγμές και τρίτον -αλλά πολύ σημαντικό- ευχαριστούμε τον ίδιο μας τον εαυτό χαρίζοντας του κάτι που πραγματικά έχει ανάγκη.  Έτσι θα έπρεπε να χτίζονται οι σχέσεις, μεσα από αυτες τις πολύ πολύ μικρές στιγμές που παρά το χάος των εποχών παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο.  Μια βόλτα στη θάλασσα,ένας ωραίος περίπατος, ένα θέατρο, μια όμορφη ταινία στο σινεμά, ένας καφές σε μια ηλιόλουστη μέρα είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που μας χαρίζει η ζωή ,σε συνδυασμό πάντα με τους ανθρώπους που αγαπάμε.
 Αυτά ζητούν, ακόμη και πιο αξιόλογοι άνθρωποι,εκείνοι που στροβιλίζονται καθημερινά με εκατοντάδες ζητήματα και υποχρεώσεις με σημαντικά θεάματα και υποθέσεις ,για εκείνους αυτά είναι τα αξιοθαύμαστα, οι μικρές στιγμές ευτυχίας.
 Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε πιο όμορφη τόσο τη δική σας ζωή όσο και των ανθρώπων που πραγματικά θέλετε να υπάρχουν μέσα σε αυτη κανοντας τη ακόμα πιο ξεχωριστή , δεν έχετε παρά να τους χαρίσετε τον χρόνο σας. Μην ξεχνάτε στα  μικρά πράγματα κρύβονται οι απολαύσεις  της ζωής, εκεί δημιουργούνται δεσμοί αληθινοί και ωραίοι!