Μπουκιά και Netflix

Μπουκιά και Netflix

Υπάρχουν αρκετές φορές που πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται το πως ήταν στο παρελθόν κάποιες από τις συνήθειες μου. Μία από αυτές είναι και η τηλεόραση. Αρκετές ώρες και εγώ σαν μικρό παιδί τις κατανάλωσα στο μαύρο κουτί που γέμιζε με ψυχαγωγία αλλά περισσότερο με βλακεία το σπίτι μου. Τώρα πια μιας και έχω ξεπεράσει το φράγμα των πρώτων 30(άντα) πιάνω τον εαυτό μου να έχει προσαρμόσει κάποιες από τις παλιές μου συνήθειες στα σημερινά δεδομένα. Εν έτη 2018 δεν έχω τη κλασσική τηλεόραση που όλοι γνωρίζουμε, με τα παλιά κανάλια όπως ερτ, mega(θα κλείσει επιτέλους), ant1 κλπ. Τώρα πια η φάση έχει προχωρήσει σε άλλα μονομάτια. Για εμένα έχει προχωρήσει στο Netflix.

Λίγα λόγια για το Netflix

Ξεκίνησε σχεδόν πριν από 20 χρόνια σαν ένα απλό ταχυδρομικό βίντεοκλαμπ όπου έχει εξελιχθεί  πια σε ένα κολοσσό που έχει μπει στα «νοικοκυριά» περισσότερων από 109 εκατομμυρίων συνδρομητών. Το budget μοιάζει ως απεριόριστο μιας και μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγάλες δικές του παραγωγές ως ένα καινούργιο χόλιγουντ, με καινούργιες σειρές και ταινίες. Ότι ώρα και να είναι, όπου και να είσαι, με μια απλή σύνδεση στο διαδίκτυο, ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να βρει κάτι να παρακολουθήσει, πάντα με βάση τις προσωπικές του προτιμήσεις. Χωρίς διαφημίσεις!!!

Το Netflix έχει μπει για τα καλά μέσα στη ζωή μας, πόσο μάλιστα όταν το κόστος για να το αποκτήσεις είναι αμελητέο. Από προσωπική εμπειρία, αυτό που έχω να πώ είναι ότι κάθε φορά που θα κάτσω στο τραπέζι του σπιτιού μου για να φάω, το Netflix είναι εκεί για να με διασκεδάζει. Εδώ κολλάει η φράση μπουκιά και Netflix, μιας και κάθε μπουκιά μπορεί να σε μεταφέρει σε διαφορετικούς κόσμους κάθε φορά. Θέλω να πιστεύω πως στο μέλλον θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε κι άλλα κανάλια όπου θα ακολουθήσουν την επιτυχημένη συνταγή του Netflix. Μέχρι τότε…

«Καλές Προβολές»